2019. július 16. kedd, Valter

Látogatóink száma: 2370093 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Szolgálatok év végén és újévkor

2019.01.01. Polgárőreink járőrözéssel, tűzoltóink ügyeleti időt vállalva töltötték a 2018-es év utolsó perceit, valamint az új esztendő első óráit is.

A karácsonyi időszak fokozott odafigyelését követően szilveszterkor sem tétlenkedtek Kollégáink. Polgárőr járőrautónkkal két polgárőr Kollégánk teljesített szolgálatot településünk területén szilveszter kora estétől egészen újév hajnaláig. Járőrtevékenységük közben több bejelentést is ellenőriztek, valamint személykeresésében is részt vettek a pilisvörösvári tavaknál. Szerencsére a személy meglett! Mellettük egy polgárőrünk közös szolgálatot látott el rendőrrel. A polgárőrtrió utolsó 2018-as szolgálata nem volt eseménymentes, de különösebb történés nélkül teljesítették az év utolsó és első kilométereit biztonságunkért!

Tűzoltóink az ünnepek alatt is teljesítették ügyeletüket, ennek köszönhetően folyamatos riaszthatóság mellett igyekeztünk garantálni a biztonságot településünkön. Mind karácsonykor, mind pedig szilveszter és az újév napján is eseménymentes ügyeletvállalásokat teljesítettek tagjaink.

Egyesületünk minden tagját vártuk az újév elején egy rövid tűzijátékozásra, valamint egy a szolgálatban lévőknek alkoholmentes a többieknek pedig alkoholos pezsgővel koccintásra. Örömünkre sok egyesületi tagunk látogatott a szertárhoz Családjával fél 1-kor, amikor is együtt köszönthettük az új évet!

Köszönjük szépen tagjaink 2018-ban végzett önkéntes munkáját, valamint a támogatásokat, bíztatásokat, a mellettünk állását! Rendületlenül, újabb célokat kitűzve Magunk elé folytatjuk önkéntes munkánkat 2019-ben! Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

NyomtatásE-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép