2019. május 26. vasárnap, Fülöp, Evelin

Látogatóink száma: 2368622 (254)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Sűrű füst az erdőből

2019.03.08. Pénteken délután 16 óra 58 perckor észlelték többen Pilisszentivánon, hogy a Sportpálya melletti fenyves erdőből sűrű füst száll fel.

Több lakossági bejelentést is kaptunk, valamint a 112-es segélyhívóra is bejelentés érkezett, miszerint Pilisszentivánon a Sportpálya melletti erdőben tűz van. Tűzoltóinkat a lakossági bejelentések alapján kiértesítettük, és gyorsan megérkezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányításától is a riasztás. Önkénteseink 9 fővel vonultak a helyszínre 1-es szerünkkel és vízszállítónkkal. Tűzoltóink a helyszínre érkezést követően megkezdték a felderítést és az alapvezeték szerelését. A felderítés közben derült ki, hogy az érintett területen filmforgatás zajlik, Ők használnak füst effektet. Erről sem a katasztrófavédelem, sem Mi nem tudtunk, így kértük, hogy igazolják engedély bemutatásával, hogy tevékenységüket engedéllyel végzik a területen. A kapott információk alapján rendelkeznek egy engedéllyel, mely a területhasználatra vonatkozik. Tűzoltóink adat-felvételezés és visszaszerelés után 17 óra 37 perckor bevonultak állomáshelyükre.

Tűzoltóink és úgy gondoljuk a településen élők is visszasírják azt a bevált módszert, mely szerint helyben be kellett jelenteni az ilyen effektek használatát és erről a lakosságot is tájékoztatni kellett szórólapokkal.

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

NyomtatásE-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép