2020. március 29. vasárnap, Auguszta

Látogatóink száma: 2380130 (2)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Megváltozott körülmények

2020.03.18. A Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület elnöksége az alábbi korlátozásokat, szabályokat vezette be azonnali hatállyal.

A karbantartások továbbra is szerdánként lesznek megtartva, az ilyenkor elvégzendő munkát tagjaink a szabályok betartásával, a lehető leggyorsabban, egymástól távol maradva a lehetőségekhez képest végzik, egybekötve a fertőtlenítéssel. A gépjárműveink, eszközeink fertőtlenítését most szerdán, ezt követően pedig minden használat után kötelezően elvégezzük!

A pénteki ifjúsági foglalkozásokat határozatlan ideig felfüggesztjük!

Hat Kollégát szervezünk ki felsőbb utasítások alapján az alapvető szolgálatszervezésből, Ők vagy elmúltak 65 évesek, vagy betegségük miatt a vírusra fokozottan érzékenyek lehetnek.

Felkészülünk a tűzoltóink mellett, polgárőreink 24 órás ügyeleti szolgálatellátására is, valamint arra is, hogy hivatásos állományú tagjainkat bármikor berendelhetik, bármikor más munkarendre utasíthatják, ha a szükség úgy hozza.

Továbbra is önként teszünk meg mindent településünkért, az itt lakókért, továbbra is számíthatnak Ránk, ahogy eddig mi is számíthattunk Pilisszentiván lakóira!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép