2021. június 14. hétfő, Vazul, Herta

Látogatóink száma: 2388170 (2)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

22. heti polgárőr összefoglaló

2021.05.31-06.06. A 22. héten 46 fő polgárőrünk 15 szolgálatot látott el, ami 170 óra 00 percet tartott és 440 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 540 kilométert tettünk meg és 8 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink! Polgárőreink 1 alkalommal láttak el rendőrrel közös szolgálatot a mögöttünk álló héten.

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Riasztás balesethez a 10-es útra

2021.06.05. Szombaton délután 15 óra 38 perckor kaptuk az értesítést SMS-ben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól, miszerint a 10-es út 23 kilométerének környékén 2 autó ütközött, az egyik árokban van, ülnek benne és az eset résztvevője egy 9 személyes kisbusz is.

Az SMS-ből és az e-mailből kiderült, hogy az eseményhez a III. kerület 1-es fecskendője, valamint műszaki mentőszere lett riasztva, 3 perccel később azonban tűzoltóink is riasztást kaptak a helyszínre. 6 fővel vonult 1-es fecskendőnk a 10-es útra és a 24 órás polgárőr ügyeletet teljesítő Kollégáink is a helyszínre jöttek. Jelzett helyen egy korábbi baleset maradványait éppen mentő autómentőt találtunk, viszont kértük a polgárőr Kollégákat, hogy vizsgálják át Piliscsaba irányába az útszakaszt, hátha történt újabb baleset, amiről a bejelentést tették. Gyors átvizsgálást követően nem találtunk újabb balesetet, ez pedig egy nagyjából 3 órával ezelőtti eset utómunkálata volt, amihez nem kellett tűzoltói segítség. Ezt visszajeleltük a fővárosi műveletirányításnak, így a közben helyszínre érkező III. kerületi Kollégák már tudták, nincs hol beavatkozni. Az eseményre riasztott rendőri és mentő egységeket kértük, hogy forgassák vissza, nincs szükség a helyszínen senkire. Az autómentő a korábbi baleset utolsó gépjárművét vette éppen a platójára, ennek biztosításához polgárőreink a helyszínen maradtak, hogy segítsék a forgalom haladását váltakozni félpályán, valamint rövid időre teljes útzárral biztosítsák a mentést. A helyszínre riasztott tűzoltó egységek bevonultak állomáshelyükre.

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép