2020. július 10. péntek, Amália, Alma

Látogatóink száma: 2381920 (3)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Köszönet egy pilisszentiváni lakostól

2020.06.22. Hétfőn délelőtt kaptuk egy pilisszentiváni lakostól ezt a levelet, mellyel nem kérkedni szeretne, csak pusztán megköszönni önkénteseink munkáját, ennek érdekében neve elhallgatását kérte, amit Mi tiszteletben is tartunk!

A levelet változtatás nélkül közöljük és köszönjük szépen Kollégáink nevében.

„Polgárőr köszönet!

A járvány miatt kialakult veszélyhelyzet megszokása és a korlátozások betartása szerintem sokaknak először idegen és kényelmetlen volt, viszont idővel sikerült belerázódni ebbe a szituációba is.

Különösen jó példát mutatott nekünk és a kezdetektől fogva, mint mindig most is számíthattunk a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjaira. Alázatos munkájukkal, fizetés nélkül segítették a szentiváni lakosokat. 24 órás szolgálatokat teljesítettek nap mint nap az itt élők biztonságáért! A veszélyeztetett korosztály megóvása érdekében, aki igényelte annak napi szinten mentek bevásárolni, gyógyszertárba, zöldségeshez és postára. Szabad hétvégéiken, illetve ünnepnapokon 4 héten keresztül lezárták a falu egyes pontjait, hogy a turisták, a nem pilisszentiváni lakosok ne veszélyeztessék a helyiek egészségét. Egész nap az utcán állva a tűző napon vagy éppen az esőben ellenőrizték a beutazó forgalmat, ha szükséges volt visszafordították a járműveket. Ellátták magukat étellel, itallal, de jó volt látni, hallani híradásaikból, hogy Pilisszentiván összefogó lakossága és egyesülete, helyi vállalkozások kiegészítették ezt süteménnyel, pizzával, kávéval, jégkrémmel, hideg üdítővel, vagy akár néhány flakon vízzel.

Mérhetetlen hálával és köszönettel tartozunk nekik, amiért ingyen, saját szabadidejükből ebben a nehéz helyzetben is segítették a falunkat, minket védtek az egyébként is önként vállalt, feladataikon felül. Nem lehet elégszer köszönetet mondani Nekik!

Büszke vagyok, hogy egy ilyen emberek között élhetek biztonságban Pilisszentivánon.”

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép