2020. szeptember 21. hétfő, Máté, Mirella

Látogatóink száma: 2384904 (7)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

37. heti polgárőr összefoglaló

A 37. héten 27 polgárőrünk 9 szolgálatot látott el, ami 41 óra 00 percet tartott és 123 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárműveinkkel 556 kilométert tettek meg és 4 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Kedden napközben 2 eseménynél segítettek polgárőreink. Szolgálatellátásuk közben elvégezték a tájház udvarán lévő iskolaépület fertőtlenítését, melyet jelenleg a Pilisszentiváni Fúvószenekar, valamint ideiglenesen a Pilisi Len Látogatóközpont használ. A fertőtlenítést egyesületünk a zenekar kérésére végezte el természetesen térítésmentesen, hiszen mindnyájan itt dolgozunk Pilisszentivánon, Pilisszentivánért! A járőrtevékenység során egy kitört kerekű gépjárművet vettünk észre a Szabadság úton. Az egy sávot elfoglaló autót közelebbről megnézve nem kitört a bal első kereke, pusztán az összes csavart alhagyva belőle kiesett. Járőrpárosunk a közeli szervizből kért kölcsön egy emelőt, majd ideiglenes rögzítést követően letoltuk az útról a gépjárművet, ezzel a forgalmi akadályt megszüntettük. Ugyanezen a napon az esti órákban tűnt el a fiatal fiú Solymáron. A 8 év körüli gyermek keresésére 5 fő polgárőrünk érkezett a szertárhoz és indultunk 2 gépjárművel a találkozási pontra, amikor az értesítést kaptuk, hogy a gyermek épségben meglett.

Szombat éjszaka fűrész hangja zavarta az Alsórét közben lakókat, melyet be is jelentettek egyesületünknek. Járőreink a bejelentésre reagálva rövid időn belül meg is találták a zaj forrását, mely egy lakásfelújításon dolgozó körfűrész volt. Szolgálatban lévő polgárőreink megkérték a tulajdonost, hogy a békés együttélés szabályait figyelembe véve használják a hangos gépeket, betartva a hangos munkavégzés szabályait. A tulajdonos nem is gondolta, hogy ennyire hallatszik a gép zaja, megértő és együttműködő volt, a zajhatást azonnal megszüntette. Járőreink folytatták közterületi járőrszolgálatukat, mely alatt egyéb esemény már nem történt!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőr és Tűzoltó Egyesület.

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép