2020. október 21. szerda, Orsolya, Orsika

Látogatóink száma: 2385136 (2)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

41. heti polgárőr összefoglaló

2020.10.05-10.11. A 41. héten 14 polgárőrünk 5 szolgálatot látott el, ami 30 óra 00 percet tartott és 83 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárműveinkkel 367 kilométert tettek meg és 0 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

A 41. héten, nem történt említésre méltó, intézkedést igénylő bejelentés, esemény, melyre polgárőr járőreinknek reagálniuk kellett volna. A hét így sem telt azért unalmasan, a tervezett és az alkalomszerűen teljesült járőrszolgálatok, a szerdai karbantartás és a pénteki ifjúsági foglalkozás, valamint a most már napi szintű kisebb nagyobb teendők mindig jelentenek elfoglaltságot önkénteseinknek. Az ilyen kis lélegzetvételnyi eseménytelen időszakok adnak időt arra, hogy rendezzük a sorainkat, frissítsük készleteinket, összesítsük eddigi munkánkat és megtervezzük az előttünk álló időszak feladataihoz szükséges létszámot.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is mindent megtettek azért, hogy vállalt feladatainkat a lakosság és saját magunk megelégedésére teljesítsük!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép