2021. január 25. hétfő, Pál

Látogatóink száma: 2385979 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

50. heti polgárőr összefoglaló

2020.12.07-13. Az 50. héten 39 polgárőrünk 15 szolgálatot látott el, ami 180 óra 00 percet tartott és 480 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 458 kilométert tettek meg és 2 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink! Polgárőreink 1 alkalommal láttak el rendőrrel közös szolgálatot a mögöttünk álló héten.

Ezen a héten két kisebb esemény történt, mindkettő hétvégén. Az első reagálást igénylő esemény szombaton reggel volt, amikor is a 10-es út pilisszentiváni elágazásának környékén kisteherautóról hulladék esett az útra. 24 órás polgárőr ügyeletben lévő párosunk a helyszínre ment és eltávolította az elhagyott radiátorokat az úttestről, ezzel megszüntetve a balesetveszélyt. Az érintett teherautó már nem volt a helyszínen.

A második eseményt a héten vasárnap jelentették polgárőreinknek, melyre a 24 órás ügyeletet ellátó járőrpárosunk reagált. Az esemény a József Attila utcában volt, itt történt a környéken élőket zavaró, láncfűrésszel történő fadarabolás, melyet többen nem toleráltak. Mivel vasárnap lévén jogos volt a bejelentés, járőreink megkeresték a zaj forrását és megkérték tevékenységének befejezésére, melyet végre is hajtott az Úr. Járőrtevékenységük során többször, visszatérően ellenőrizték Kollégáink a környék csendjét, nem került sor újabb hangos munkavégzésre.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép