2021. január 25. hétfő, Pál

Látogatóink száma: 2385979 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

51. heti polgárőr összefoglaló

2020.12.14-20. Az 51. héten 41 polgárőrünk 18 szolgálatot látott el, ami 206 óra 00 percet tartott és 466 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 560 kilométert tettek meg és 2 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink! Polgárőreink 2 alkalommal láttak el rendőrrel közös szolgálatot a mögöttünk álló héten.

Rögtön a hét első napján 17:43-perckor kérték polgárőreink segítségét egy, a 10-es úton történt balesethez. A helyszínre már éjszakai váltásunk ment ki és segítették a rendőrség, valamint a mentésben résztvevők munkáját együttműködve a Pilisjászfalusi polgárőr Kollégákkal. Egy személygépjármű az útról lesodródott és az út menti árokba csapódott. Nagy szerencsére személyi sérülés nem történt, de az autóban jelentős anyagi kár keletkezett. A 10-es úton teljes útzárat alkalmaztak az együttműködő polgárőrök mindaddig ameddig az autómentő az autót ki nem szedte az árokból és el nem szállította a helyszínről. 18:19-kor az úttestet visszaadták a forgalomnak.

Szerdán 19:35-kor kaptuk a lakossági bejelentést miszerint Viola utcából egy nagytestű, idős kutya elcsatangolt. Szolgálatot teljesítő polgárőreink célzottan kezdték tüzetesen átvizsgálni a környéket. A tulajdonos is kereste saját autójával, de nem találta ő sem. Polgárőr szolgálatunk a Sport utcánál talált rá a kutyusra 21:13-kor. A gazdát értesítettük és mivel a kutya nagyon barátságos volt, így polgárőreinknek nem volt nehéz a helyszínen tartani a tulajdonos kiérkezéséig. Örülünk, hogy ismét segíthettünk!

Vasárnap a kutya gazdája egy kis meglepetéssel köszönte meg polgárőreink segítőkészségét és a sikeres keresést, mely ajándékcsomagot a 24 órás szolgálatot teljesítő Kollégáinknak adott át szertárunknál. Köszönjük szépen!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép