2021. január 25. hétfő, Pál

Látogatóink száma: 2385979 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

52. heti polgárőr összefoglaló

2020.12.21-27. Az 52. héten 34 polgárőrünk 14 szolgálatot látott el, ami 175 óra 00 percet tartott és 418 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 715 kilométert tettek meg és 2 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Hétfőn délután 24 órás polgárőr ügyeletet ellátó Kollégáinkat telefonon értesítette a Pest Megyei Rendőrfökapitányság tevékenységirányítási központja, miszerint Piliscsabán zavargás van a postánál. Polgárőr járőreink egyből reagáltak a jelzésre és elindultak Piliscsabára. Nem sokkal a jelzést követően viszont lemondták a segítségkérést, nem volt szükség segítségünkre a helyszínen, így polgárőreink folytatták tevékenységüket településünkön.

Vasárnap nem kifejezetten eseménynél álltak helyt polgárőreink, de minden bizonnyal emberségből tettek tanúbizonyságot, amikor járőrtevékenységük során felfigyeltek egy tanácstalan személyre, akivel beszélgetésbe elegyedtek, mely során kiderült, hogy elfelejtett maszkot vinni Magával, így nem tud bemenni a boltba. Járőreink a szolgálati gépjárműben elhelyezett maszkokból adtak neki egyet, ezzel is segítették embertársukat.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép