2021. január 25. hétfő, Pál

Látogatóink száma: 2385979 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

53. heti polgárőr összefoglaló

2020.12.28-2021.01.03.-ig Az 53. héten 38 polgárőrünk 14 szolgálatot látott el, ami 193 óra 00 percet tartott és 506 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 694 kilométert tettünk meg és 3 eseménynél segítettünk önkéntes Kollégáinkkal!

Szerdán személykeresésre ment Pilisborosjenőre 24 órás polgárőr ügyeletet teljesítő szolgálatunk, később pedig csatlakozott még hozzájuk 2 fő polgárőrünk, akik otthonról kapcsolódtak be az eseményekbe. Délután 4 óra előtt nem sokkal látták a Kollégák Messengeren, a közbiztonsági csoportban, hogy személykeresés lesz és minél több segítségre van szűkség a helyszínen. Rövid időn belül a találkozási ponton 70-80 fő tettre kész szolgálatban lévő kolléga gyűlt össze a környékről. Együtt működöttek: a rendőrség, a polgárőrségek, önkéntes tűzoltók és mentőkutyások, valamint kutató-mentők is, melynek eredményeképpen épségben találták meg a búcsúlevelet hagyott hölgyet! A helyszínre érkező mentők a hölgyet kivizsgálásra kórházba szállították! Év végéhez közeledve, szép zárása volt ez a 2020-as esztendőnek, mind a sikeresség, mind pedig az összefogás tekintetében!

Ugyancsak szerdán, miközben zajlott a személykeresés Pilisborosjenőn, még egy bejelenés érkezett, hogy Pilisvörösváron a Lukoil benzinkútnál egy személygépkocsinak a kereke kitört, forgalmi akadályt képez. Két fő polgárőrünk kiment a bejelenésre reagálva és valóban ott találta az autót az úttestre lógva. Polgárőreink az autómentő kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd mikor az autómentés megkezdődött félpályás forgalomirányítással segítették a forgalom váltakozó irányú haladását. Személyi sérülés nem történt!

Csütörtök, Szilveszter napja sem telt el esemény nélkül. Bejelentést kaptunk egy elütött kutyáról, mely bejelentésre szolgálatot teljesítő kollégáink azonnal reagáltak. A helyszínre érkezve már a kutyamentő az elütött állatott egy állatmentő tálcára helyezte és a kutya tulajdonosával már indultak is az állatorvoshoz. Reméljük a kutya túlélte a balesetet. A pilisvörösvári Liget Polgárőrség is a helyszín felé tartott, akiknek EDR rádión jeleztük, hogy már a helyszínen már nincs szükség további segítségre, az állatmentő és a tulajdonos is elhagyta a baleset helyszínét és úton vannak az állatorvos felé.

Pénteken, Újév napján kellemes meglepetés ért Bennünket! Első elnökünk, egyesületünk alapító tagja Gátas József hívott Minket telefonon, hogy megköszönje 2020-as munkánkat. A legnagyobb elismerés, ha a lakosságtól kapunk ilyen visszajelzéseket, de így még nagyobb, ha egykori, megbecsült elnökünktől kapunk ilyenfajta elismerést, visszajelzést. Elmondta, hogy köszöni, amit a vírus miatt a településért tettünk és teszünk, valamint, hogy minden nap számíthat Ránk minden Szentiváni! Ez Őt megnyugtatja és büszkévé teszi. A munkának mindig megvan a látszata, az ÖNKÉNTES munkának pedig még inkább! További sikeres munkát és töretlen fejlődést kívánt, mely a megalakulás óta látványos és Minket szolgál, örül, hogy az általa is kezdeményezett polgárőrség mára ilyen mértékben tud és segít is a település lakosságának! Józsi bácsi, köszönjük szépen minden szavát és hogy elsején is így eszébe jutottunk, jó egészséget és még sok-sok jóízű beszélgetést kívánunk!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép