2021. január 25. hétfő, Pál

Látogatóink száma: 2385979 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

1. heti polgárőr összesítő

2021.01.04-11. Az 1. héten 41 polgárőrünk 15 szolgálatot látott el, ami 175 óra 00 percet tartott és 481 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 674 kilométert tettünk meg és 3 eseménynél segítettünk önkéntes Kollégáinkkal!

Hétfőn kaptuk a bejelentést, miszerint a Táncsics telep és a Fenyves utca környékén szúrós szagot éreznek, olyan, mintha valami égne. Jelzett helyen polgárőr járőreink megtalálták a szag forrását, ami egy körfűrésszel történő favágás volt. Tűz, füst nem volt!

Második eseményünk szombaton a Rét utcába szólította 24 órás polgárőr ügyeletet ellátó szolgálatunkat. Jelzett helyen egy személygépjármű betonoszlopnak csapódott, kitörte azt. 6 fő polgárőrünk, mivel még a nappali, de már az éjszakai váltás is a helyszínre sietett végezte az érintett útszakasz lezárását. A tűzoltók levonulását követően az áramszolgáltató szakembereinek helyszínre érkezéséig polgárőreink végezték a terület biztonsági zárását a helyszínen.

Harmadik eseményünk szintén egy lakossági bejelentés és annak ellenőrzése volt. A Rét utcából kaptuk a telefont, hogy vasat gyűjtenek hangosbeszélőn, valamint be becsöngetve házakhoz. Járőrpárosunk a helyszínre sietett, de nem találták a bejelentésben szereplő fehér furgont a Rét utcában és a környező utcákban sem. Ekkor nagyobb területet kezdtek átnézni és fel is figyeltek egy fehér furgonra, mely ilyen tevékenységet folytatott az Óvoda és a Fenyves utca környékén. Járőreink az autót és a gyűjtögetőket kikísérték a településről.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép