2021. március 1. hétfő, Albin, Albina

Látogatóink száma: 2386726 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

3. heti polgárőr összefoglaló

2021.01.18-24-ig A 3. héten 42 fő polgárőrünk 16 szolgálatot látott el, ami 192 óra 00 percet tartott és 500 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 632 kilométert tettek meg és 1 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink.

Kedden 20 óra körül érkezett a jelzés 24 órás polgárőr ügyeletet tartó Kollégáinkhoz, hogy Nagykovácsi környékén eltűnt egy személy. Az esetet a helyi önkéntes kollégák jelezték a közös csoportban, mely szerint egy 18 éves tájfutó tévedt el, aki nem mellesleg epilepsziás rohamra hajlamos. Polgárőr szolgálatunk egyből elindult a találkozási pontra, ami Nagykovácsiban volt. A gyors egyeztetést követően feladatul Annamajor területet kaptuk átvizsgálásra. El is indultunk az adott terület irányába, de útközben érkezett a hír, hogy meglett a személy, így visszatértünk a találkozási pontra. 21:00-kor elindultak vissza településünkre, majd folytatták járőrtevékenységüket. Öröm volt látni ismét, hogy néhány perccel a jelzést követően 5 település önkéntesei indultak a keresés helyszínére, szerencsére az eset gyorsan megoldódott és sérülés sem történt!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép