2021. március 1. hétfő, Albin, Albina

Látogatóink száma: 2386726 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

4. heti polgárőr összefoglaló

2021.01.25-31. A 4. héten 41 fő polgárőrünk 14 szolgálatot látott el, ami 168 óra 00 percet tartott és 486 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 436 kilométert tettek meg és 3 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Kedden 11 óra 25 perckor lakossági bejelentés érkezett miszerint a Rét utcában vasazós hangosbemondós gépjármű halad a fenyves felé. 24 órás polgárőr ügyeletet teljesítő Kollégáink a jelzésre azonnal reagáltak és meg is találták a bejelentett gépjárművet, melyet szemmel tartottak a közterület-felügyelő helyszínre érkezéséig.

Szintén kedden, 13 óra 30 perckor egy kamionra lettek figyelmesek Kollégáink, ami forgalmi akadályt képzett a Bányatelepen a híd előtt. Járőreink felvették a kapcsolatot a sofőrrel, ami eléggé nehézkes volt, mert csak és kizárólag románul beszélt. Így is sikerrel jártak mert a céget felhívta a kamionos és a szolgálatnak átadta a telefont, így pontosan megtudtuk, hol a telephely, amit keres a sofőr. Az eset így igencsak leegyszerűsödött, Kollégáink oda tudták vezetni a telephelyre a kamiont, ezzel megszűnt a forgalmi akadály is.

Szerdán 11 óra 10 perckor a közbiztonsági csoportban értesültünk arról, hogy Pilisvörösváron az aluljárónál balesett történt. Szolgálatban lévő polgárőr Kollégáink a helyszínre mentnek, hogy segítsék a rendőrség, a beavatkozók munkáját, a forgalom terelését, az útszakasz időszakos zárását. A helyszínre a rendőrség után érkeztek polgárőreink, feladatul az egy sávon haladó forgalom irányítását kapták. A műszaki mentés ideje alatt időszakos teljes útzárat kellett eszközölni, ezt is Kollégáink végezték együttműködve a rendőrséggel, a Pilisvörösvári Közterület-Felügyelettel, a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltókkal, valamint a mentőszolgálat szakembereivel.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép