2021. március 1. hétfő, Albin, Albina

Látogatóink száma: 2386726 (6)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Újabb maszkok a biztonságunkért

2021.02.20. Örömünkre szolgál beszámolni arról, hogy volt lehetőségünk kedvezménykártya partnerünktől, a Spéci Shop-tól megrendelni minden egyesületi tagunknak egyedi, de mégis egységes maszkokat, melyekkel folytatólagosan ismét hozzájárulunk a COVID 19 elleni intézkedéseink, önkéntes tevékenységünk biztonságos végzéséhez!

Egyesületünk tevékenysége során számtalanszor találkozik emberekkel, ezért elengedhetetlen, sosem elég a meglévő maszk, gumikesztyű és fertőtlenítő készlet! Egyesületünk igyekszik mindig biztosítani a szükséges készleteket, hogy tagjaink ÖNKÉNT vállalt tevékenységükhöz a minél biztonságosabb feltételek adottak legyenek! Úgy gondoljuk ez a minimum, amit tagjainkért meg kell tenni!
Polgárőreink és tűzoltóink, legyen szó a legfiatalabbakról vagy a legidősebbekről mindnyájan kézhez vehették az egyesület által megrendelt, a Spéci Shop által tervezett és soron kívül legyártott több mint félszáz Portwest 2 rétegű munkavédelmi maszkot. Kicsik és nagyok, vállalt önkéntes tevékenységükhöz illő polgárőrös, tűzoltós és ifjúsági csoportos maszkokat vehettek át, egységesen hirdetve az együvé tartozást a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjaként, de hogy a személyre szabottság is teljesüljön keresztnevekkel láttuk el a maszkokat. A fekete, mosható munkavédelmi maszkokra stílusosan fényvisszaverő logók és feliratok kerültek, melyek nappal és éjjel is kiválóan látszódnak. Köszönjük tagjaink jelentősen megnövekedett önkéntes, vállalt tevékenységét, ehhez kívánunk mindenkinek további erőt, egészséget!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép