Tűzoltó szakmai napon jártunk

.

2021.09.18. Idén is részt vettünk a Magyar Tűzoltó Szövetség által szervezett szakmai napon Balatonföldváron, ahol idén is rengeteg hazai újdonsággal megismerkedtünk és sok ismerőssel, Baráttal, önkéntes és hivatásos Kollégával találkozhattunk, beszélgethettünk.

A szakmai napot Dobson Tibor tű. vőrgy., az MTSZ elnöke nyitotta meg. Ezek után beszédet mondott dr. Bérczi László tű. ddtbk., országos tűzoltósági főfelügyelő, üdvözölte a résztvevőket Janko Cerkvenik, a Szlovén Tűzoltó Szövetség elnöke, valamint Wéber Antal tű. ddtbk., a Somogy megyei katasztrófavédelem igazgatója,  végül pedig Jamrik Péter, a Balaton Fejlesztési Tanács Közbiztonsági Tanácsadó testületének elnöke is.

A rendezvényen több cég is sok újdonságot mutatott be, voltak életmentő felszerelések, új generációs védőruházatok és védőeszközök, de a jól megszokott dolgoknak is megtalálhattuk új, modern utódját. A Tűzoltó Skanzen a múltunkból hozott egy kis összeállítást a rendezvényre, a jó idő pedig kiváló partnere volt a jó beszélgetéseknek, a hasznos szakmai bemutatóknak, baráti találkozásoknak.

Köszönjük, hogy idén is ott lehettünk ezen a mindig jó hangulatú szakmai napon, reméljük jövőre is megrendezésre kerül és ugyanígy ott lehetünk a jóízű beszélgetéseken, a színes szakmai körültekintésen!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás