2021. október 23. szombat, Gyöngyi KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA

Látogatóink száma: 2389428 (0)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

39. heti polgárőr összefoglaló

2021.09.27-10.03. A 39. héten 49 fő polgárőrünk 14 szolgálatot látott el, ami 45 óra 00 percet tartott és 113 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 237 kilométert tettünk meg és 1 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Első intézkedést igénylő eseményünk szombaton volt, melyre lakossági bejelentést kaptak járőrszolgálatot ellátó polgárőr Kollégáink. A Nekünk érkező lakossági bejelentéssel egyidőben a 112-es segélyhívón is jelezték a rendőrség irányába az eseményt, ennek köszönhetően gyorsan a helyszínen volt polgárőr és rendőr egyaránt! A bejelentő elmondta, hogy a gépjárművében egy idegen férfi kutakodott. A férfit a gépjármű tulajdonosai tetten érték, egy közeli utcában voltak, amikor járőreink odaértek. A rendőrök néhány perc elteltével érkeztek a helyszínre, Ők kezdték meg az intézkedést. A férfit a Ságvári utcából visszavitték a Fenyves utcába, ahol történt az eset, az intézkedés végéig polgárőreink a helyszínen segítették a rendőrség munkáját. Az intézkedést követően polgárőreink folytatták közterületi járőrszolgálatukat településünk közterületein.

A mögöttünk álló héten is 5 napon át voltunk jelen a pilisszentiváni gyalogátkelőhelyeknél. Kollégáink igyekeznek mind az autósok, mind pedig a gyalogosok figyelmét felhívni a szabályos, és legfőképp balesetmentes közlekedésre! Sajnos jelentős mennyiségű szabálytalankodót látunk nap mint nap, mely szabálytalankodások feljegyzésre kerülnek. Mindenkinek az az érdeke, hogy útja végén célba érjen, legyen szó gyalogosról, vagy járművel közlekedőről, ezért kérjük, hogy körültekintően közlekedjen mindenki, aki a forgalomban részt vesz! Mi igyekszünk segíteni és felhívni erre a figyelmet, de a felelős közlekedés mindenkinek a saját döntése, felelőssége, érdeke!

A mögöttünk álló héten a reggeli Szabadság úti jelenlét mellett minden délután aktív járőrözéssel kísértük figyelemmel a forgalom alakulását településünkön. A 10-es úton zajló munkálatok a csapadékos napok ellenére közel a tervek szint haladtak az elmúlt héten. Köszönjük a közlekedők együttműködését, türelmét!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép