2021. december 4. szombat, Borbála, Barbara

Látogatóink száma: 2390117 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

A hosszú hétvégén is biztonságban

2021.10.29-11.01. A Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület idén is, mint minden évben kiemelt figyelmet fordított a Halottak napja és Mindenszentek idején a temetőink biztonságára, a településen történő fokozott járőrszolgálatra, a tűzoltói ügyelet fenntartására, valamint idén is térítésmentesen biztosítottunk kisbuszos utazási lehetőséget a pilisszentiváni címek és a pilisszentiváni temetők között a településünkön élők, rászorulók, a felajánlásunkat igénylők részére.

Pénteken az első napon 13 óra 30 perctől 18 óra 00 percig posztos szolgálatot teljesített 2 fő polgárőrünk az Új Temető parkolójában. 15 órától 17 óráig állt rendelkezésre kisbuszunkkal szintén 2 fő, majd 18 órától megkezdte járőrszolgálatát polgárőr járőrpárosunk, akik visszatérően ellenőrizték a temetők környékén a szokásos járőrtevékenységük során.

Szombaton a nap már reggel 9 órától kezdődött. 9 órától 13 óra 30 percig 2 fő polgárőrünk látott el posztos szolgálatot a temető parkolójában, 10 órától délig állt rendelkezésre felajánlott térítésmentes kisbuszos lehetőségünk. 13 óra 30 perctől váltást követően ismét 2 fő posztos polgárőr látott el szolgálatot a temetőnél, délután 15 órától 17 óráig ismét igényelhető volt kisbuszunk térítésmentesen. 18 órától polgárőr trió látott el közterületi járőrszolgálatot településünk utcáin, visszatérően ellenőrizve a temetőink környékét.

Vasárnap a nap a szombatihoz hasonlóan telt, a délelőtti váltást a délutáni páros követte, a kisbuszt ismét a nap két időszakában igényelhették településünk bármely pontjára a pilisszentivániak. Esti járőrszolgálatunk ismét trióként látta el járőrtevékenységét, mely idő alatt egy veszélyesen megrakott tehergépjárművel szembeni intézkedésben vettek részt. Az intézkedést a helyszínre érkező rendőrjárőr folytatta le.

Hétfőn, november elsején ismét 9 órakor indult a nap, 13 óra 30 perckor a váltást követően megkezdte posztos szolgálatát a délutáni váltás. Kisbuszunkat ismét a nap délelőtti és délutáni időszakában is igénybe vehették a Szentivániak. Esti járőrpárosunk 18 órától éjfélig látott el közterületi járőrszolgálatot Pilisszentivánon.

A 4 nap alatt a biztosításokban és járőrtevékenységekben, valamint a kisbuszos felajánlásunkban összesen 33 fő vett részt. Tevékenységünket a polgárőreinken kívül ifjú polgárőreink is segítették. Tűzoltóink folyamatosan biztosították az önállóan beavatkozó ügyeleti létszámot a hosszú hétvége alatt, egy riasztásunk volt szombaton hajnalban a főváros X. kerületében segítettek önkénteseink a csarnok és raktárépülettűz oltásában.

Köszönettel tartozunk a Spéci Shop-nak, akik mind a 4 nap kenyérlángossal és virslis kiflikkel látták el a temetőnél posztos szolgálatot ellátó polgárőreinket, egyesületünk pedig üdítőket biztosított a biztosításban résztvevők Kollégáinknak. A temetői kiemelt biztosítási időszakban is együttműködtünk körzeti megbízottunkkal, így elmondhatjuk, hogy az emlékezés óráiban biztonságban voltunk Pilisszentivánon. A hosszú hétvége során nem történt bűncselekmény településünkön, köszönjük, hogy tanácsainkat megfogadták, odafigyelve emlékeztek elhunyt szeretteikre.

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép