2021. december 4. szombat, Borbála, Barbara

Látogatóink száma: 2390117 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

Felvonulással tisztelegtünk, búcsúztunk

2021.11.06. Szombaton délután tartotta 9 településen át tartó tiszteletbeli vonulását a Pilisvörösvári Rendőrörs illetkékességi területéhez tartozó települések polgárőrségei és önkéntes tűzoltóságai Koczka Gábor alezredes Úr, egykori őrsparancsnok emlékére!

A menet 14 órakor indult a piliscsabai városháza elől, majd Pilisjászfalu, Tinnye, Piliscsaba, Pilisszentiván, Solymár, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó útvonalon végződött a pilisvörösvári tavaknál. Itt közös főhajtás következett, ezzel tisztelegve a volt őrsparancsnok embersége, és kiemelkedő munkássága előtt. A menet 16 gépjárműből és 36 önkéntes egyenruhásból állt.

A Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület teljes tagsága nevében őszinte részvétünket fejezzük ki Családjának, Kollégáinak, köszönettel tartozunk az Életnek azért, hogy ismerhettük, mindig segítőkészsége nagyban hozzájárult a környező települések, így a Mi egyesületünk fejlődéséhez, elismertségéhez. Mindig számíthattunk rá, de tudta, ezért az önzetlenségért cserébe Ő is mindig számíthatott Ránk. Ez így van rendjén, ezt vallotta! Nyugodj békében alezredes Úr!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép