2021. december 4. szombat, Borbála, Barbara

Látogatóink száma: 2390117 (1)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

45. heti polgárőr összefoglaló

2021.11.08-14. A 45. héten 15 fő polgárőrünk 6 szolgálatot látott el, ami 40 óra 00 percet tartott és 106 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 266 kilométert tettünk meg és 1 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink! Rendőrrel közös szolgálatot 1 alkalommal láttunk el.

Egyetlen, eseménylapon rögzített eseményünkre vasárnapi járőrszolgálatunk legelején került sor, amikoris olvastuk a közbiztonsági zárt csoportban a kiírást, miszerint Pilisvörösváron a Piliscsabai utcában családi vita, veszekedés van, melyhez segítséget kérnek. A helyszínre járőreink elindultak és 2 szabadnapos Kolléga is a helyszínre sietett. A rendőrökkel együtt 2 Kollégánk a családi házba ment, a rendőrség megkezdte az intézkedést. További két Kollégánk a helyszínt biztosította az intézkedés végéig. Az eseményen Kollégáink a rendőr Kollégák munkáját segítették, az intézkedést a rendőrök hajtották végre a családtagokkal szemben. Az esemény végeztével járőreink visszatértek településünkre és megkezdték közterületi járőrszolgálatukat. Szabadnapos Kollégáink az esemény lezárását követően hazatértek, folytatták jól megérdemelt pihenésüket.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép