46. heti polgárőr összefoglaló

.

2021.11.15-21. A 46. héten 12 fő polgárőrünk 4 szolgálatot látott el, ami 16 óra 30 percet tartott és 49 óra 30 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 207 kilométert tettünk meg és 1 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Szombaton este, szolgálaton kívüli Kollégánk jelezte az éppen közterületi járőrszolgálatot teljesítő polgárőreinknek, hogy a Szabadság úton a bányászemlékműnél a virágládákat valami, vagy valaki felborította, az úttestre lógnak. Polgárőreink a helyszínre mentek és látták, hogy a virágládák valóban fel voltak borulva, néhány az úttestre is belógott. Járőreink felállítgatták a ládákat majd ellenőrizték a környéket, hogy nincs e valami más rongálás, de nem tapasztaltak semmi különöset, így folytatták járőrtevékenységüket. Nem sokkal később fiatalok ordibálására lettek figyelmesek, akik figyelmét felhívták, hogy amennyiben nincs baj vagy nem félnek akkor legyenek szívesek nem zavarni a környéken lakókat és csendben folytassák útjukat.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás