2022. január 25. kedd, Pál

Látogatóink száma: 2394631 (0)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

47. heti polgárőr összefoglaló

2021.11.22-28. A 47. héten 23 fő polgárőrünk 8 szolgálatot látott el, ami 32 óra 00 percet tartott és 93 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 303 kilométert tettünk meg és 3 eseménynél segítettek önkéntes Kollégáink!

Pénteken délelőtt 10 órától 6 fő polgárőr Kollégánk biztosította a József Attila utcában a múzeumok átadási ünnepségét. Együttműködve körzeti megbízottunkkal és közterület felügyelőnkkel polgárőreink végezték a terület lezárását, a meghívottak parkoltatását. A rendezvény ideje alatt esemény nem történt, a két múzeumi épület átadása rendben lezajlott!

Az ünnepség épp a végéhez közeledett, amikor bejelentést kaptunk, miszerint a Szabadság úton házalók vannak. A bejelentést továbbítottuk körzeti megbízottunknak, aki azonnal a helyszínre ment és intézkedett a házalókkal szemben.

Szombaton délután a főtéren biztosította 3 fő polgárőr Kollégánk az első Adventi gyertyagyújtást. A rendezvény rendben, eseménymentesen lezajlott!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is minden bejelentésre, eseményre a megfelelő gyorsasággal, a megfelelő létszámban tudtak reagálni!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép