2022. május 28. szombat, Emil, Csanád

Látogatóink száma: 2402468 (7)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

16. heti polgárőr összefoglaló

2022.04.18-24. A 16. héten 27 fő polgárőrünk 8 szolgálatot látott el, ami 24 óra 00 percet tartott és 78 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 203 kilométert tettünk meg és 3 esemény történt a mögöttünk álló héten!

Pénteken két temetésnél is a búcsúztatás szomorú percei alatt igyekeztek polgárőreink garantálni a biztonságot a család felkérésére. Sajnos sok tolvaj készül és figyel ezekben a pillanatokban is, hogy a magára hagyott autókban értékeket keresve gazdagodjon, ezt szerették volna megelőzni a családtagok, amikor felkérték egyesületünket, hogy a temetés ideje alatt segítsük a parkolást és biztosítsuk a parkolót a szertartás ideje alatt. Polgárőreink a két temetésen összesen 7 fővel vettek részt, esemény a biztosítás ideje alatt nem történt! A családoknak egyesületünk tagsága nevében is őszinte részvétünket fejezzük ki, kitartást, erőt, egészséget kívánunk ezekben a nehéz időkben!

Szintén pénteken a közbiztonsági Messenger csoportba került kiírásra, hogy feltehetően öngyilkossági szándékkal eltűnt egy személy az erdőben. 7 szolgálaton kívüli polgárőr Kollégánk reagált a kiírásra, járőreinknek így el sem kellett hagyni a települést, Ők folytatták közterületi járőrszolgálatukat Pilisszentivánon. A Pilisszántóra induló 7 Kolléga épphogy a helyszíni eligazítási pontra ért, kapták a hírt, hogy a személy előkerült. Tagjaink együtt dolgoztak a rendőrség, a Pilisszántói településőr, valamint a Liget polgárőrség és a mentők szakembereivel.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is szabadidejüket a közbiztonságért áldozva látták el szolgálataikat!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép