2022. május 28. szombat, Emil, Csanád

Látogatóink száma: 2402468 (7)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

17. heti polgárőr összefoglaló

2022.04.25-05.01. A 17. héten 21 fő polgárőrünk 7 szolgálatot látott el, ami 39 óra 00 percet tartott és 105 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 233 kilométert tettünk meg és 3 esemény történt a mögöttünk álló héten!

Első eseményünkre pénteken került sor, amikoris solymári polgárőr Kollégánk kérte szolgálatban lévő járőreink segítségét. A Vasút utcai dohányboltnál 2 gyanúsan viselkedő alak tartózkodott. A tulajdonossal a kapcsolatot felvettük, rendőrt kértünk a helyszínre. A tulajdonos kérésére a helyszínen várakoztunk. A két fura figura kb. 20 perc elteltével vásárolt és távozott a helyszínről, így a rendőri intézkedést lemondtuk, visszatértünk településünkre és folytattuk közterületi járőrszolgálatunkat Pilisszentivánon.

Második eseményünk a mögöttünk álló héten szombaton volt. Szombaton délután a májusfaállítást biztosítottuk a Tájháztól a Főtérig, majd a műsort követően rövid időre, a fa felállításáig néhány perces útlezárással segítettük a rendezvény zavartalanságát. A májusfa a helyére került, említésre méltó esemény biztonsági szempontból nem történt, a rendezvény rendben lezajlott.

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is szabadidejüket a közbiztonságért áldozva látták el szolgálataikat!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép