2022. május 28. szombat, Emil, Csanád

Látogatóink száma: 2402468 (7)

 

Freiwillige Feuerwehr Marktleugast Vajdaszentiványi Tűzoltóság Freiwillige Feuerwehr Tettau

18. heti polgárőr összefoglaló

2022.05.02-08. A 18. héten 16 fő polgárőrünk 5 szolgálatot látott el, ami 16 óra 00 percet tartott és 43 óra 00 percet jelentett szolgálati órában, mely idő alatt szolgálati gépjárművünkkel 189 kilométert tettünk meg és 2 esemény történt a mögöttünk álló héten!

Hétfőn este kaptunk lakossági bejelentést, miszerint a pilisszentiváni sportpályáról egy autista gyerek eltűnt. Néhány percen belül 5 fő polgárőrünk 2 gépjárművel kezdte keresni a fiatalt. A szülők a Hársfa utcában egy kertészkedő ottlakótól érdeklődtek fényképpel, hogy látta-e a fiút, aki felismerte és azt az információt adta, hogy felfelé haladt az utcában a rollerével. Ahogy szürkülni kezdett, javasoltuk a szülőknek, hogy jelentsék be a fiú eltűnését a 112-es segélyhívón. A bejelentést megkezdték, az adatszolgáltatás közben azonban érkezett a jó hír, a gyereket megtalálták a Hársfa utcában, vélhetően egy telekről jöhetett ki rollerével, mert azt a szakaszt már a szülők és járőreink is végig járták.

Szerdán délután 3 polgárőrünk reagált arra a bejelentésre, melyben egy elakadt futárautó képzett forgalmi akadályt Pilisszentivánon a Viola utcában. Járőrautónkkal a 3 fő önkéntes Kollégánk a helyszínre ment és megpróbálták kéziszerszámokkal, a terepjáróval és kézi erővel megszüntetni a forgalmi akadályt. A kisteherautó azonban jól elásta már magát addigra, így tűzoltói segítséget kértek. Az eseményt tűzoltóink bevonásával önállóan számoltuk fel, személyi sérülés és anyagi kár sem keletkezett!

Köszönettel tartozunk polgárőreinknek, hogy ezen a héten is szabadidejüket a közbiztonságért áldozva látták el szolgálataikat!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Nyomtatás E-mail

Visit betroll.co.uk the best bookies

Felhőkép

Felhőkép

UV térkép

UV térkép

Széltérkép

Széltérkép

Hőtérkép

Hőtérkép